[Novecojusi apmācība] Pārbaudiet videoklipu 2020. gada 30. oktobrī.

Esmu izveidojis, bet nepublicējis GTM versiju. Manai versijai ir statuss "Jaunākā". Es vēlos izdzēst šo versiju. Mēģinot, tiek parādīts kļūdas lodziņš, lai pateiktu

Tiek izmantota konteinera versija Tiek izmantota 3. versija, un to nevar izdzēst.

Kas man jādara, lai varētu izdzēst šo versiju?

Jums vispirms būs jāpiešķir cita konteinera versija, lai tā būtu jaunākā. Jaunākā darbvieta ir tā, kas parādīta jūsu GTM aizmugurē (visi redzamie tagi, aktivizētāji un mainīgie). Ja dzēstu jaunāko versiju, GTM nezinātu, kurus tagus, aktivizētājus un mainīgos rādīt. Jums vienmēr ir jaunākā un tiešraides versija. Ja vēlaties izdzēst konkrēto jaunāko versiju, vispirms būs jāpārslēdzas uz iepriekšējo versiju:

  1. Pārejiet uz versiju
  2. Izvēlieties versiju, kuru vēlaties parādīt GTM aizmugurē
  3. Noklikšķiniet uz atbilstošās pogas “Darbība” un izvēlieties “Iestatīt kā jaunāko versiju”
  4. Noklikšķiniet uz pogas "Darbība" un versijai, kuru vēlaties izdzēst, izvēlieties "Dzēst"

Ņemiet vērā arī to, ka jaunākajā versijā var būt vairākas darbvietas, kas pirms publicēšanas ir jāapvieno. Ja kaut ko maināt vienā darbvietā, jums būs jāatjaunina pārējie, lai redzētu izmaiņas:

Tas attiecas arī uz izmaiņām starp versijām. Ja iestatīsit jaunu versiju kā jaunāko, jums būs jāatjaunina darbvieta, lai tiktu parādīti tagi, aktivizētāji un mainīgie.

strādāja par jums: Charles Robertson | Vēlies ar mums sazināties?